polo sud backround.jpg

Terre Nostre

Etelä-Italian Pugliasta kotoisin oleva Polosud ja Terre Nostre-tuoteperhe syntyi kunnianhimoiselle ajatukselle levittää korkealaatuisten leipomotuotteiden sekä käsityöläisyyden ilosanomaa koko maailmalle. ”Terre Nostre” tarkoittaakin kirjaimellisesti ”meidän maamme” ja yritys on puglialaisista juuristaan erityisen ylpeä. 

 

Leipomotuotteiden reseptit noudattavat isoäitien vanhoja, jopa antiikinajoilta peräisin olevia reseptejä, jotta niiden alkuperäinen maku säilyisi tallella - monet tuotteista tehdään myös tinkimättömästi ainoastaan käsityönä. Terrre Nostren erikoisuuksia ovat esimerkiksi alkuperältään puglialaiset, nykyään kaikkialta Italiasta aperitivo-pöydistä löytyvät suolaiset snacksit, tarallit. Niiden valmistukseen liittyvässä keittämisvaiheessa käytetään uniikkia menetelmää, joka tekee Terre Nostren taralleiden mausta täysin ainutlaatuisen. Keittämisen jälkeen nämä yksinkertaisimmillaan ainoastaan vehnäjauhoja, oliiviöljyä, valkoviiniä ja suolaa sisältävät herkut paahdetaan uunissa, jossa ne saavat rapean koostumuksensa. Kuten italialaisessa keittiössä yleensäkin – kun raaka-aineita on vain vähän, on niiden erinomainen laatu ensiarvoisen tärkeää!

 

Terre Nostren tuotteet heräävät Puglian paahtavasta auringosta, alueen parhaista raaka-aineista ja intohimosta antiikin perinteisiin. Little Italyn valikoimista löydät muun muassa aperitivoille ja naposteltavaksi täydellisesti sopivat tarallit ja scaldatelle-keksit sekä vastustamattoman herkulliset puglialaiset mantelikeksit niin suolaisena kuin makeanakin versiona.

 

https://polosud.net/

taralli2.jpg

Vähän raaka-aineita ja upea maku Italian Pugliasta isoäitien resepteillä.

taralli3.jpg

Aperitiivoille ja naposteltavaksi sopoivat herkulliset tarallit ja Scaldatelle -keksit niin suolaisena kuin makeana.

Tuotteet ja saatavuus

Maman tuotteita löydät muun muassa verkkokauppa Kauppahalli24.fi kautta, K-Citymarket Tammistosta ja K-Citymarket Sellosta.
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi  alustan kautta.

Yhteystiedot:

Lisätietoja:

Little Italy Finland Oy

Juurakkotie 6
01510 Vantaa

info@littleitalyfinland.com

y-tunnus 3108062-1

Asiakaspalvelu:

ma - pe  klo 11 - 15
+ 358 40 820 8025

  • Facebook
  • Instagram
Sei un produttore italiano?

Vorresti vendere nelle nostre piattaforme, usufruire dei nostri servizi di rappresentanza, logistica, marketing e traduzione; o semplicemente partecipare ai nostri eventi? Lasciaci i tuoi dati e ti ricontatteremo.