Preparing Eggplant

Maiora - Fatti ad Arte

”Tavoitteemme on aina ollut tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, jotka tekevät hyvää sielulle ja keholle”

Abruzzossa, Pescaran maakunnan alueella Collercorvinon pienestä kylässä sijaitseva erityisesti catering-palveluihin erikoistunut Maiora tuo Suomeen Fatti ad Arte -linjaston käsityönä tehdyt, valmiit pakastetut ateriat.

 

Annokset ovat yksinkertaisia,  korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuja ja niiden makuparit tarkasti harkittuja. Ne on suunniteltu laadukasta ja ravintorikasta ruokaa arvostaville, joilla ei ole aikaa omistautua kokkaamiselle. Jokaikinen annos on huolellisesti ammattilaisten käsityönä valmistama ja täysin lisä- ja säilöntäaineeton. Nimensä mukaisesti annokset ovat kuin pieniä taideteoksia: nautittavaksi myös arjen kiireisimpinä päivänä.

 

Kokeile esimerkiksi merellisiä makuja, kuten ”mustekalaa ja perunaa”, täyteläisen kermaista risottoa gorgonzola-juustolla ja punasikurilla tai kanaa ja grillattua kesäkurpitsaa balsamicokastikkeessa. Uskomatonta mutta totta, huippulaatua helposti vain muutamassa minuutissa.

IMG_0875.JPG

Säilöntäaineettomat ja ammattilaisten käsityönä valmistavat herkulliset valmisateriat, laadusta tinkimättä.

IMG_0922.JPG

”Tavoitteemme on aina ollut tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, jotka tekevät hyvää sielulle ja keholle”

Yhteystiedot:

Lisätietoja:

Little Italy Finland Oy

Juurakkotie 6
01510 Vantaa

info@littleitalyfinland.com

y-tunnus 3108062-1

Asiakaspalvelu:

ma - pe  klo 11 - 15
+ 358 40 820 8025

  • Facebook
  • Instagram
Sei un produttore italiano?

Vorresti vendere nelle nostre piattaforme, usufruire dei nostri servizi di rappresentanza, logistica, marketing e traduzione; o semplicemente partecipare ai nostri eventi? Lasciaci i tuoi dati e ti ricontatteremo.