pancetta affumicata_slider.jpg

Fumagalli Salumi

Fumagalli Salumeria perheyritys perustettiin vuonna 1920 Italian Medaan. Tuolloin Salumeria liikkeen vierestä löytyi pieni tuotantolaitos sianlihan tuotantoon. 

Intohimo, perinteet ja innovaatiot ohjaavat Fumagallin toimintaa edelleenkin tänä päivänä. Medan Salumerian avaamisesta lähtien Fumagallin perhe on ollut ylpeä niin italialaisuudestaan, perinnöstään kuin avoimuudestaan ja haluavat näiden arvojen heijastuvan myös valmistamiinsa tuotteisiin.

Fumagallin ensimmäisistä vuosista maailma on muuttunut reilusti mm. tuotantojärjestelmien ja asiakkaiden syömistottumuksien osalta. Muutoksista huolimatta Fumagalli pitää kiinni perinteisestä tavasta tehdä asioita ja palvellakseen asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Fumagalli investoi jatkuvasti uuteen teknologiaan ja eläinten hyvinvointiin. Fumagalli sitoutuu läpinäkyvään ja vastuulliseen tuotantoon ja odottaa samankaltaista sitoutumista myös konsernin ulkopuolisilta toimijoilta.

www.fumagallisalumi.it

Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet Suppilog.fi palvelun kautta.

Salumeria Carlo Fumagalli

1920 Fumagallin perheen tarina alkoi delityyppisen lihakaupan Salumerian avaamisesta Lomabardian alueelta Italian Medasta. Silloin liiketilan vieressä oli vieressä pieni laboratorio sianlihan jalostukseen. Täällä Fumagallin perhe alkoi tuottaa perinteisiä italialaisia leikkeleitä ja salamia.

Old Fumagalli Salumeria.jpg

Yhteystiedot:

Lisätietoja:

Little Italy Finland Oy

Juurakkotie 6
01510 Vantaa

info@littleitalyfinland.com

y-tunnus 3108062-1

Asiakaspalvelu:

ma - pe  klo 11 - 15
+ 358 40 820 8025

  • Facebook
  • Instagram
Sei un produttore italiano?

Vorresti vendere nelle nostre piattaforme, usufruire dei nostri servizi di rappresentanza, logistica, marketing e traduzione; o semplicemente partecipare ai nostri eventi? Lasciaci i tuoi dati e ti ricontatteremo.