Julkaisemme pian ohjelmaa
2021 festareille

Miltä kuulostaisi pieni pala Italiaa Suomessa nautittuna? Little Italy Festival tuo italialaisen ruoan, kulttuurin, ja taiteen Suomeen kesällä 2021! Mukana jo yli 50 näytteilleasettajaa ja tuottajaa niin Suomesta Italiasta.

Haluamme tuoda italialaista kulttuuria tunnetuksi myös suurelle yleisölle ja siksi ilmaistapahtumasta löytyy ohjelmaa koko perheelle. Luvassa on mm. musiikkia, taidetta, Fellini Lounge, Wine tasting ja työpajoja lapsille.


Voit tulla maistelemaan italialaisia herkkuja, shoppailemaan tuotteita kotiisi ja nauttimaan italialaisesta tunnelmasta tai syventyä kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluita.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille. Eri taiteenalojen ammattilaiset ovat mukana luomassa monipuolista ohjelmaa kaikille ikään katsomatta. Myös lapset ovat tervetulleita ja tapahtumassa löytyy myös lapsiparkki. 

 

Mukana on monipuolisesti kumppaneita ja näytteilleasettajia Italian kulttuurin, ruokakulttuurin, taiteen ja elämän eri alueilta, niin Suomesta kuin Italiasta.


 
 


 

Yhteystiedot:

Lisätietoja:

Little Italy Finland Oy

Juurakkotie 6
01510 Vantaa

info@littleitalyfinland.com

y-tunnus 3108062-1

Asiakaspalvelu:

ma - pe  klo 11 - 15
+ 358 40 820 8025

  • Facebook
  • Instagram
Sei un produttore italiano?

Vorresti vendere nelle nostre piattaforme, usufruire dei nostri servizi di rappresentanza, logistica, marketing e traduzione; o semplicemente partecipare ai nostri eventi? Lasciaci i tuoi dati e ti ricontatteremo.