shutterstock_541126144.jpg

Festivaali-info

23.-25.7.2021 Helsingin Suvilahti

Yleisen turvallisuuden vuoksi jouduimme siirtämään vuoden 2020                          festivaalin kesään 2021. Vuoden 2021 festivaalijärjestelyissä noudatammekin kaikkia vaadittavia turvallisuussäädöksiä, jotta voimme taata turvallisen festarikokemuksen kaikille vierailijoille. Etunamme on Suvilahden laaja, yli 10 000km² festivaalialue, jossa turvavälejä on mahdollista noudattaa ja joka on tarvittaessa jaettavissa toisistaan erillisiin osiin.

Ikävöitkö Italian maisemia, pieniä kyliä ja kujia, taivaallista viiniä ja ruokaa, välitöntä tunnelmaa? Tule nauttimaan festivaaleista koko perheen voimin! Festarialueelle on vapaa pääsy perjantai iltapäivästä aina sunnuntai iltaan saakka.

 

Oletko kauppias tai ravintoloitsija ja etsit uusia yhteistyökumppaneita? Olemme varanneet perjantai aamupäivän B2B-mahdollisuuksista kiinnostuneille kutsuvieraille. Mikäli haluaisit osallistua perjantain kutsuvierastapahtumaan, ota meihin yhteyttä!

Aukiolo

Perjantai 2pm-04am

Lauantai 11am-04am
Sunnuntai 11am-19pm

Perjantai 11am-16pm  

Erillinen tapahtuma B2B-kutsuvieraille

Little Italy -kartta

Sijainti

Uusi sijainti julkaistaan pian!

Julkaisemme myöhemmin tapahtuma-alueen kartan.

Näin saavut tapahtuma-alueelle

Festarialue sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, Suvilahden alueen sydämessä ja se on helposti saavutettavissa niin julkisilla kuin esimerkiksi kaupunkipyörilläkin.

Julkinen liikenne:

Lähin metroasema on Kalasataman asemas (350m), mutta myös Sörnäisen metroasemalta on lyhyt matka (1,2km) Suvilahteen. Lähimmät bussipysäkit ovat Suvilahden pysäkki, Tynnyrintekijänkadun pysäkki ja Kalasataman pysäkki. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta.

Kaupunkipyörällä:

Lähimmät kaupunkipyöräasemat ovat Kalasataman metroasemalla ja Sörnäisten rantatiellä. Suvilahteen on mahdollista saapua myös omalla polkupyörällä, mutta käytössämme ei ole omaa pyöräparkkia.

 

Omalla autolla:

Lähin parkkihalli on Redin pysäköintihalli. Pysäköinti Redissä maksaa 1,40e / 30 minuuttia, vuorokausi on 30€

Taksilla:

Suvilahden alueelle voi tulla myös taksilla. Esimerkiksi Cirkon eteen on helppo tilata taksi osoitteella Kaasutehtaankatu 1. Lähin taksitolppa on Kalasatamassa, osoitteessa Työpajankatu 13. Tiivistämöltä taksitolpalle on 500 metrin matka.

Yhteystiedot:

Lisätietoja:

Little Italy Finland Oy

Juurakkotie 6
01510 Vantaa

info@littleitalyfinland.com

y-tunnus 3108062-1

Asiakaspalvelu:

ma - pe  klo 11 - 15
+ 358 40 820 8025

  • Facebook
  • Instagram
Sei un produttore italiano?

Vorresti vendere nelle nostre piattaforme, usufruire dei nostri servizi di rappresentanza, logistica, marketing e traduzione; o semplicemente partecipare ai nostri eventi? Lasciaci i tuoi dati e ti ricontatteremo.